Denna fullproppade vecka

Efter en festlig helg är jag nu redo för måndag och vecka nio. Det lär bli fullproppade dagar, men det tutar vi och kör på.

Här kommer en liten lista om veckan:VILL JAG: Sätta mig på ett mysigt fik och plugga, ta en långpromenad och läsa mycket om kvällarna.

SKA JAG: Besöka radio, plugga, jobba och träffa en mycket kär vän.ÄR LEDORDET: "Be so completely yourself that everyone else feels safe to be themselves too". En mening jag hittade på Pinterest, nu har den liksom fastnat i mitt huvud. Så himla viktig grej.

ÄR JAG TACKSAM FÖR: All mat jag lyckats samla på mig i kylskåpet. I veckan serveras det bland annat pizza, tacos, ramen och spagetti med köttfärssås hemma hos mig.TIPSAR JAG OM: Veckohandling!! Nog en av världens smartaste grejer. Så skönt att ha allt man behöver och slippa rusa inom affären varannan dag. Ett vuxenpoäng dessutom, det tycker jag allt.

HOPPAS JAG: På ännu mera sol! Kan inte fatta att våren är på ingång, snart rejält "bära kjol- och dricka kall öl i solen väder".


Hoppas ni får en grym start på veckan!

Hej hopp!


#nouw #nouwinspo #vardag #vecka #blogglista

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
Hoppas din vecka blir bra, så skönt med veckohandling! <3
nouw.com/artibus
Tessjohans
Tessjohans,
Detsamma till dig fina du, hoppas din vecka blir toppen! <3 Åh ja verkligen, att ha allt hemma underlättar otroligt!
nouw.com/tessjohans
Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Åh veckohandling är verkligen bästa, här hemma har vi som rutin att veckohandla och anordna matlista för kommande vecka varje söndag! Bästa med hela söndagen, hihi! <3 Kram på sig och ha en fin vecka vännen!
nouw.com/lillystromqvist
Tessjohans
Tessjohans,
Det är så himla smart!! På så sätt är man förberedd och slipper undra varannan dag vilken mat man ska laga. Kram på dig fina du och hoppas din vecka blir super! <3
nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229