annars exploderar jag

Det är som att det finns en viss energi inom mig som bara måste få utlopp. Annars exploderar jag. Den lilla känslan ligger liksom därinne någonstans, kryper och bubblar alldeles intill hjärtat. Hungern efter att skapa någonting ur ingenting.

Satte mig ner med instrumental musik. Bara blundade. Öppnade ögonen och försökte ta in omgivningen. Vandra från helhet till varenda liten skavank. Gick till och med runt i rummet ett tag.

På det viset får jag mina idéer. Stänger bort allt som har med sociala medier att göra, bara för en stund. Tror allt scrollande kan bli som en blockering ibland. Vi ger inte oss själva en chans att känna efter med sinne. Framförallt tillåter vi inte tystnaden och dess tomhet träda fram. Det är inte förrän vi känner oss uttråkade som hjärnan verkligen börjar spinna.

Sen har vi ju det där med idéer. Allt man gör blir ju inte en succé. Men jag ser det lite som träning i att utveckla både mig själv och min kreativitet. Fotografier kommer och går, allt behöver inte heller bli bra. För mig handlar det mest om att få utlopp för min kreativitet och göra det jag (just nu) känner så starkt för.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229