Alla hjärtans kalas

Hallojsan!

Hade ju ett litet dagen efter firande igår. Smällt upp massa hjärtan och godis överallt.

Jag har ju en liten kärlek för pynt, tänker att den kärleken är as bra att ha när man är mamma om tio år. Ohej vad många temakalas det lär bli då! Det enda som fattas är en medhjälpare som kan blåsa upp ballonger.

Lite såhär såg det ut:Gick förbi Tgr en eftermiddag och kom ut med en påse pynt. Sugrör, tallrikar och servetter. Fanns så mycket fint! Och papperstallrikar för att diska är ju tråkigt, särskilt för tio pers utan diskmaskin.Självklart bjöds det även på lite godis.Rosor hängdes i lampan. För mysbelys skulle det vara. Gäller ju att få till den romantiska mysstämningen, right?Och vad vore en fest utan vimpel (girlang? Skillnad?)Sen satt vi och åt kladdkaka och snittar hela kvällen.

Kom in på samtal som att hälften av gruppen flyttar till hösten. Både sorg och lycka i det hela. Tråkigt att inte kunna umgås lika ofta samtidigt som det är nu vi formar en bit av framtiden. Inget ont som för något gott med sig, som man säger.

Hoppas ni fått en lika bra start på helgen!


#nouw #nouwinspo #vardag #fest #kalas

Gillar

Kommentarer

Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Men gud - vilken dröm! <3 Och vad du har pysslat alltså, vart var min inbjudan?! Det ser verkligen helt fantastiskt ut hjärtat, kram på dig och ha nu en superfin lördag! <3
nouw.com/lillystromqvist
Tessjohans
Tessjohans,
Åh jaa, har inte velat ta ner allt pynt än hehe, tyckte det blev så mysigt! Lovar att du är bjuden till nästa gång!! <3 Kram på dig finaste Johanna!
nouw.com/tessjohans
benenikors
benenikors,
Såg ju supermysigt ut! Wow😍
nouw.com/benenikors
Tessjohans
Tessjohans,
Jaa det blev det verkligen! 😍
nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229